“RENT A CAR, BOAT or SCOOTER”

Op Bonaire kun je niet zonder eigen vervoer! Bonaire is ongeveer anderhalf keer Texel, niet heel groot dus, maar wel te groot om alles lopend te doen.

Je zult er zeker bushaltes vinden, maar er rijden geen bussen. Tevens rijden er weinig taxi’s op Bonaire.

Een eigen auto of scooter is dus wel heel handig! Wij denken daarom ook graag met je mee en hebben eigen auto’s die we verhuren!

We verhuren fijne pick-ups waarmee je ook bijvoorbeeld het Washington Slagbaai Park mag bezoeken. Je huurt deze wagens voor $60 per dag, dit is inclusief een All-risk verzekering. Naast deze pick-ups verhuren we een Chevrolet Trax, een kleine handige auto, een automaat. Deze wagen kost $50 per dag inclusief verzekeringen.

Naast deze auto’s verhuren we ook drie scooters, waarvan twee elektrisch! De elektrische scooters verhuren we voor $40 per dag inclusief verzekering en de gewone scooter verhuren we voor $25 per dag.

Een paar verkeersregels zijn wel handig om te weten; rechts heeft geen voorrang, stoplichten zul je niet tegenkomen op Bonaire en houd rekening met ezels en geiten op de weg;-)

Neem gerust contact met ons op mocht je nog vragen hebben en uiteraard ook voor het opvragen van de beschikbaarheid van de auto’s!

Contact: info@puurbonaire.com, +31 655958811 of via het contactformulier.

Blijf op de hoogte

BLIJF OP DE HOOGTE OVER BESCHIKBAARHEID, ACTIES EN NIEUWTJES

Puur Bonaire
op insta